Bölgesel’de Nilüfer var

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig’inde mücadele edecek Nilüfer Belediyespor 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Bölgesel’de Nilüfer var

RECAİ UYSAL

Voleybol ve hentbolda en üst ligde başarıyla mücadele eden Nilüfer Belediyespor, bundan böyle Erkekler Basketbol Bölgesel ligi’nde de yer alacak. Ligde başarılı olup 2. Lig’e çıkmak isteyen Bursa ekibi, kadrosunu da oluşturmaya başladı. 

Yeşil mavi beyazlılar, 4 oyuncuyla anlaşarak transfer çalışmalarının startını verdi. Antrenörlüğünü Mehmet Sezen’in yaptığı Bursa ekibi, tecrübeli oyuncu Tolga Köklen ile birlikte Tofaş’tan Ömer Faruk Ermat, Eren Ulukök ve Mehmet Çolak’ı kadrosuna kattı. 

İDDİALIYIZ

Basketbolda da iddialı olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Bu sezon ilk kez basketbol branşında Bölgesel Lig’de mücadele edeceğiz. Hedefimiz 2. Lig. İddialı bir ekip kuruyoruz” diye konuştu. 

Bu arada Antrenör Mehmet Sezen yönetiminde çalışacak olan Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına ay sonunda kendi tesislerinde başlayacak. Mehmet Sezen’in yardımcılıklarını ise Serkan Usta ve Eren Arhan yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X