Belediye çalışanına sağlık taraması

İznik Belediyesi kadrosunda bulunan işçi ve memurlara daha önce verilen iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin ardından sağlık taraması da gerçekleşti.

Belediye çalışanına sağlık taraması

İznik Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen sağlık taramasına Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra 105 memur ve işçi katıldı. 

Belediye Başkanı Osman Sargın, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz iş sağlığı ve güvenliği seminerinden sonra, bugün de sağlık taraması gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz personelini, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek” dedi.

Personel sağlığının önemine değinen Sargın, hizmetin aksamaması için özveri ile çalışan belediye personelinin bilinçli ve sağlıklı olmasının öncelikleri olduğunu kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X