Batı Trakyalılar şehitleri unutmadı

BTTDD Bursa Şubesi, 18. Batı Trakyalılar Panayırı ve 12. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası’nı bu yıl iptal ederek darbeye göğüs geren şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Batı Trakyalılar şehitleri unutmadı

Şükraniye Mahallesi Sarı Camii’nde gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve çok  sayıda sivil toplum temsilcisi de katıldı.


BTTDD üyesi Mustafa Cambaz başta olmak üzere tüm milli irade şehitleri adına tertiplenen etkinlikte konuşan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, 15 Temmuz’da ülkenin karanlık ve uzun bir gece yaşadığını söyledi.

Milli iradeyi hazmedemeyen ve demokrasiyi içine sindiremeyen hainlerin hukuka aykırı kalkışmasının, devlet büyüklerinin ve halkın dik duruşu sayesinde bertaraf edildiğinin altını çizen Köse, “FETÖ ve çetesi tarafından organize edilip yapılmak istenen ve vatanımızı doğrudan hedef alan bu hain girişimi bir kez daha lanetlediğimizi belirtmek istiyorum. Milletimiz dimdik ayakta durduğu sürece, bu ve benzeri zihniyetin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağı açıktır. Milletimiz meydanlarda unutulmaz bir destan yazarak aynı zamanda da dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Tanklara tüfeklere canını siper ederek darbeye engel olan şehitlerimizi asla unutmayacağız. Henüz Türk vatandaşı değilken bile, tankların üstüne yürüyerek şehit düşen BTTDD üyesi kardeşimiz Mustafa Cambaz’ı da unutmayacağız. Batı Trakyalıların vatan sevgisinin sembolü olan kardeşimizi ve tüm milli irade şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti için BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetimine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X