Başkan Özel’den kırsalın sorunlarına yerinde çözüm

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, mahalle ziyaretlerine Demirboğa Mahallesi ile devam etti.

Başkan Özel’den kırsalın sorunlarına yerinde çözüm

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte mahallelere ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve şikayetlerini dinliyor. Başkan Ercan Özel’in bu haftaki durağı Demirboğa Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özel, Demirboğa Muhtarı Mehmet Emin Onay başta olmak üzere, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Ercan Özel, “Yenişehir’imizde 71 mahalle bulunuyor. Bu mahallelerin 61 tanesi kırsalda kalıyor. Tarım cenneti Yenişehir’in her bir kırsal mahallesine de eşit oranda hizmet götürmek istiyoruz. Mahalle gezilerimizde vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları bizzat yerinde incelemiş oluyoruz. Bugün Demirboğa Mahallesi’nde vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledik. İsteklerini yerine getirmek için notlarımızı aldık. Tüm kırsal mahallelerimizde sorunları giderene kadar mahallelerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X