Başkan Bozbey Hatay’da!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 6 Şubat deprem felaketinden en çok etkilenen bölge olan Hatay’a gitti. Depremin üzerinden geçen 19 ay boyunca yaşamını hala konteyner kentte sürdüren vatandaşları ziyaret eden Başkan Bozbey, desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Bozbey Hatay’da!

Melisa Öztürer ÖZKAN

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş depreminin üzerinden yaklaşık 19 ay geçti.

Depremde en çok tahribatın yaşandığı il ise Hatay oldu.

Depremin meydana geldiği günden bu yana Türkiye’de pek çok ilde olduğu gibi Bursa da bölgeye yardımlarını sürdürdü.

Son olarak da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hatay’a gitti.

CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik ile birlikte Bursa Kütahya Konteyner Kenti’ni ziyaret eden Başkan Bozbey, burada depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün ile bölgede incelemelerde bulunan Başkan Bozbey, ”Hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyerek konteyner kentte incelemelerde bulunduk. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak depremden etkilenen her bir vatandaşımızın yanında olacak, yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X