Başkan Aydın duyurdu! Bursa’da 136 mahallede kurulacak

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, afet yönetimi kapsamında güçlü adımlar attıklarını belirterek, Afet Koordinasyon Merkezi açacaklarını ve Almanya ile yapılan protokol çerçevesinde 136 mahallede afet ve acil durum istasyonları kurulacağını açıkladı. Merkezde deprem simülasyonu ve kuru gıda stoğu da yer alacak.

Başkan Aydın duyurdu! Bursa’da 136 mahallede kurulacak

TAHA TÜTÜNCÜ

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve gelişinin birinci yılında hayata geçirilen projeleri, tamamlanan çalışmaları ve gelecek hedeflerini düzenlediği kapsamlı bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı.

Osmangazi Meydanı’ndaki Kent Lokantası’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Aydın, afet yönetimi konusunda da güçlü bir hazırlık içinde olduklarını belirterek, “Afet Koordinasyon Merkezi açacağız. İçinde deprem simülasyonu, kuru gıda stoğu olacak. Almanya ile protokol yaparak 136 mahallede afet ve acil durum istasyonları kurulacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X