Avrupalı Timsahlar’dan alkışlanacak destek

Bursaspor Europe & UK’in bağışladığı 506 adet sezonluk biletle Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri, Merinos Futbol Okulları, Şehitler Ortaokulu ve Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri aileleriyle birlikte Tokat maçını tribünde izledi.

Avrupalı Timsahlar’dan alkışlanacak destek

Onlar Avrupa’da yaşasalar da içlerindeki Bursaspor sevgisi bambaşka… Avrupa’da yaşayan Bursasporluların kurduğu bir proje grubu olan Bursaspor Europe & UK (Birleşik Krallık), “Onur Zerey anısına Haydi Çocuklar Maça Sezon 2” kampanyası kapsamında, genç ve aile katılımını desteklemek için 506 sezon bileti bağışladı. Bu girişimle, genç nesillerin Bursaspor sevgisini kazanmasını sağlamak amacıyla çocuklara ve ailelerine maçlara katılma fırsatı sunarak, ömür boyu sürecek bir bağ yaratmayı hedefliyorlar.

ONUR ZEREY ANISINA

Bursaspor Europe & UK’dan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Avrupa, Türkiye ve 20 farklı ülkeden Bursaspor taraftarlarının yanı sıra İspanya’nın Lugo şehrinden dostlarımızın katkılarıyla, kampanya kapsamında toplanan fonlar, Bursaspor Çocuk ve Aile Tribünü için kulübümüze bağışlandı. Bursaspor-Tokat maçına katılan ilk öğrenci grubu şu okullardan oluştu: Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri, Merinos Futbol Okulları (U-12 ve daha küçük yaş grupları), Şehitler Ortaokulu, Zekai Gümüşdiş Ortaokulu. Çocuklar ve aileleri, canlı futbol maçının heyecanını yaşarken, Bursaspor’un toplumsal ruhu tribünlerde kendini gösterdi. Gelecek maçlarda Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü himayesindeki çocuklar bu özel tribünde yer alacaklar.”

GEÇEN YIL 1295 GENÇ MİSAFİR EDİLDİ

“Geçen yıl, Bursaspor Europe & UK, Bursaspor Basketbol için 123 sezon bileti bağışlamıştı ve bu yılki girişim bu başarıyı da aşmış durumda. Gecen sene 18 iç saha maçına, 44 farklı okuldan, 1295 genç Bursasporluyu misafir ettik. Bu büyük başarı, özellikle
Avrupa ve dünyanın dört bir yanından katkıda bulunan Bursaspor taraftarlarının sürekli desteğinin bir kanıtıdır. Bu proje, birçok önemli figürün işbirliği ve özverili çalışmaları olmadan mümkün olamazdı. Özellikle bilet dağıtımında bizimle birlikte çalışan ve büyük sorumluluk üstlenen Unitimsah’a özel bir teşekkür borçluyuz. Sizin sayenizde, Bursaspor sevgisini daha da genişletiyoruz.”

AVRUPA’DA TAKIMI DESTEKLİYORLAR

“Ayrıca, Bursaspor Kulübü Çocuk ve Aile Tribünü çatısı altında, TEKSAS, UNITIMSAH ve 100 % Bursa ile güçlerimizi birleştirerek, Onur Zerey anısına yeni nesilleri Bursasporlu yapmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dünyanın dört bir yanındaki Bursasporlulara, Lugo’daki dostlarımıza, Bursaspor Kulübü Başkanı Ens Celik, kıymetli dostumuz Ömer Keskin ve canlı yayınlarıyla bize destek veren Yetkin Önürmen ve Enbiya Topal’a destekleri için minnettarız. Bursaspor Europe & UK, Avrupa’da yaşayan Bursasporluların kurduğu bir proje grubudur. Amacımız, Bursaspor’a yararlı projeler üretmek, Avrupa maçlarında takımı desteklemek ve Bursaspor sevgisinin yeni nesillere aşılanmasını sağlamaktır. Bursaspor Europe & UK, dünya genelinde Bursaspor’u destekleyen taraftarların aktif olarak bu sevdaya katılmalarını teşvik eden projeler ve işbirlikleri ile tanınır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X