Avrupalı gençlerden Bursa’ya ziyaret

Avrupa UETD organizasyonu ile Bursa’ya gelen Avrupalı gençler Bursa gençliğiyle buluştu.

Avrupalı gençlerden Bursa’ya ziyaret

Avrupa ülkelerinin 41 ilin temsilcisi UETD ve AK Parti Gençlik Kolları organizasyonu ile Bursa’ya geldi. Bursa’nın kültürel ve tarihsel zenginliğini gören gençleri AK Parti Bursa İl Başkanlığında İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Doğruyol karşıladı. Gerçekleştirilen kültür turunun ardından düzenlenen toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Kaderli, Avrupalı öğrencilere 15 Temmuz sürecinde yaşananları bu süreç sonrası gelinen aşamayı anlattı.

Başkan Kaderli,  “O gece millet olarak bir gecelik de olsa Çanakkale ruhunu yaşadık ve vatan olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gördük.Bizler hangi platformda olursa olsun 15 Temmuz’u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi. UETT Genel Başkan Yardımcısı Usame Zeyd Demirkaya ise 15 Temmuz’da Avrupa’nın tüm ülkelerinde nasıl yaşandığını ve yabancı uyruklu birçok insanın onlara nasıl destek olduğunu anlattı.  2 günlük Bursa programı sonrasında UETD ekibi Çanakkale gezisi için uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X