AVM önünde bıçaklı dehşet! İfadesi ortaya çıktı

İstanbul Başakşehir’de 17 yaşında bir saldırgan, sokakta önüne geleni bıçakladı. Olayda biri çocuk üç kişi yaralandı. Saldırgan ifadesinde sürekli olarak savaş oyunları oynadığını, bu oyunların rüyalarına da girdiğini anlatıp, saldırıyı rüyasında gördüğünü anlattı. Mahkemeye çıkarılan M.G. isimli saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVM önünde bıçaklı dehşet! İfadesi ortaya çıktı

İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki bir alışveriş merkezinin (AVM) önünde 3 kişiyi bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri önceki gün saat 17.15 sıralarında Kayaşehir’de bulunan AVM’nin önünde bıçaklı kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Ekipler, olayda E.Ç. (58), S.Y. (32) ve H.F.E.’nin (14) yaralandığını tespit etti.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, 17 yaşındaki M.G. olduğunu tespit ettiği zanlıyı ikametinde gözaltına alındı.

“SALDIRIYI RÜYAMDA GÖRDÜM”

M.G.’nin emniyetteki ifadesinde, bilgisayar ve telefondan sürekli savaş oyunları oynadığını, bu oyunların rüyalarına da girdiğini anlattığı öğrenildi.

Olay günü de benzer rüyalar gördüğünü kaydeden M.G’nin, uyandıktan sonra mutfaktan bıçak alıp dışarıya çıktığını, kafede oturduklarını gördüğü kişileri bıçakla yaraladığını söylediği belirtildi.

M.G.’nin, kafedekilerden özellikle birini seçmediğini, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da insanların kendisine saldıracağını düşündüğü için eylemi gerçekleştirdiğini ifade ettiği kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.G, Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinde de “Oynadığım oyunların etkisinde kaldığım için böyle bir şey yaptım.” dediği öğrenilen M.G, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X