İstanbul’da düzenlenen ve 25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 aşçının 70 kategoride yarıştığı 14. Uluslararası Mutfak Günleri’nde 25’i yabancı olmak üzere 100 kişilik jüri tarafından değerlendiriliyor. Makarna Kategorisinde yarışan Bahri Can Bayram, “Soya Sütü ile Açılmış Chia Tohumlu Deniz Mahsüllü Kremalı Tagliatelle” ile Sakine Solak da “Kestane Unu ile Yoğrulmuş Deniz Mahsullü Fesleğen Soslu Ravioli” ile birinciliğe layık görüldü.
Aşçılık öğrencileri ödüllerle döndü
Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 14. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması’ndan 2 altın, 9 gümüş, 3 bronz 2 merit madalya ile döndü.