‘Artık hizmet dönemi’

Yerel yönetimlere verilen yetkilerle Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirilen hizmetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Artık hizmet dönemi” diye konuştu.

‘Artık hizmet dönemi’

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Cumhuriyet Alanı’nda vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın büyüklüğünü ve Orhangazi’ye getirilen hizmetleri anlatarak,sevgi yürüyüşü ile Orhangazilileri selamladı. 

Orhangazi’de AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mitinge katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Meydanı boş bulmuşlar atıp atıp duruyorlar, sallıyorlar. Bu iş sallamakla olmaz. Halkımız hizmet kadrolarını biliyor” dedi.

AK Parti iktidarında Bursa’nın da Orhangazi’nin de çehresinin değiştiğini ifade eden Altepe, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’yi, Balkanları, kuzeyi, güneyi ve tüm dünyayı ilgilendirdiğini kaydetti. 

Altepe, “Zenginlik arttı. Ülkemizde güven ortamı var, istikrar var. Bu seçimlerde AK Parti tek başına en güçlü bir biçimde iktidar olacak. Koalisyon hükümetlerinden bu millet ne görmüş” diyerek, Türkiye’nin en büyük şansının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Orhangazi’den destek verdi.

HİZMETLERİ ANLATTI

Yerel yönetimlere verilen yetkilerle Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirilen hizmetleri de anlatan Başkan Altepe, İznik Gölü’ne indirilen gemiyi de örnek gösterdi. 

Konuşmasının son bölümünü Orhangazi’nin aldığı hizmet örneklerine ve gerçekleştirilmek istenen projelerine ayıran Altepe, özellikle Marmarabirlik’ten alınan arsalar üzerine inşa edilecek ‘Kent Meydanı’ ile İznik Gölü ve kıyısındaki turizm yatırımlarına ayırdı. Altepe, “Artık hizmet dönemi. Bursa karada, havada ve suda çalışıyor. Dostlarımız sevinsin, düşmanlarımız üzülsün” diye konuştu. 

Toplananları karanfil atarak selamlayan Recep Altepe, kısa bir ‘Sevgi Yürüyüşü’ ile Orhangazi ziyaretini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X