Amatörden gelip 2.Lig’deki Bursa ekibini sırtladı!

İnegölspor’a Kepezspor maçında 3 puanı getiren golü deneme sonucu profesyonel yapılan 20 yaşındaki Mustafa Mete Tetik kaydetti

Amatörden gelip 2.Lig’deki Bursa ekibini sırtladı!

Erdal AKÇAY

Nesine 2. Lig Beyaz Grup 5. hafta mücadelesinde Kepezspor’u Bursa Süper Amatör Kümeden BAL’a yükselen İznikspor’dan transfer edilip profesyonel yapılan İznik doğumlu 20 yaşındaki Mustafa Metin Teke’nin yaklaşık 25 metreden kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek bu sezon sahasındaki ilk galibiyeti alan İnegölspor’da keyifler yerinde.

Pera Park İnegöl İlçe Stadı’ndaki maçı değerlendiren Teknik Direktör Sinan Yücer şunları söyledi: “İlk devrede top hep bizdeydi. Genel olarak rakip kendi sahasında bekledi bizi. Hep blok arası pasları yaptık ama final ortalarını, final paslarını biraz zayıf yaptık.”

ONUN ADINA ÇOK SEVİNDİM

“İkinci devre amatör kümeden aldığımız oyuncumuz gol attı. Ben onun adına çok sevindim. Görev verdiğim herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İyi mücadele ettik. Özellikle 50. dakikadan sonra daha da farklı bir skor elde edebilirdik ama orada da pozisyon şansızlığı diyelim ama gol yemememiz çok önemli. Rakip kaliteli bir takım. 4 haftadır kaybetmiyoruz. Ligin 5. maçını 3 puanla kapattık. 5 maç 8 puan iyi. Ortalamanın bir tık üzerine çıkarsak bizim için her şey çok güzel gider.” dedi. Bordo beyazlılar pazar günü Isparta 32 Spor deplasmanında galibiyet arayacak.

11’de başladı galibiyet golünü attı

İnegölspor’a Kepezspor maçında 59. dakikada 25 metre mesafeden kaydettiği golle 3 puanı kazandıran 26 Mayıs 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Mete Tetik’in filiz lisansı 2019 yılında Zaferspor’da çıktı. Atakaş Hatayspor, Kelkit Hürriyetspor ve son olarak İznikspor’da amatör lisansla oynayan genç oyuncu bordo beyazlı kulübün sezon başındaki denemelerinde başarılı olunca 26 Ağustos 2024’te profesyonel yapılarak 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu sezon iç sahada ilk kez 11’de sahaya çıkan Mustafa Mete attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X