Ağlatan gece

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın, ‘Yılın En İyileri 2015’ ödülleri sahiplerini buldu. Törende engelli sanatçı Yalçın Menteş için açık arttırma düzenlendi.

Ağlatan gece

HERKES ENGELLİ ADAYIDIR

Ünlü isimlerin büyük ilgi gösterdiği gecede konuşan Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kalpakarslan, Türkiye’de her on kişiden birinin engelli olduğuna dikkati çekerek, ‘Bütün söyleyeceklerim tek bir cümlede gizli, ‘her sağlam insan engelli adayıdır’. Konuya bu şekilde bakarsak, bunu daha derinden hissederiz. Engellilerimize acıyarak değil, tanımak amacıyla yaklaşalım. Engellilerle yaşamayı öğrenelim’ dedi.

ALKIŞLARI ÇOK ÖZLEDİM

Törende, Yalçın Menteş için düzenlenen açık artırmaya konuklar ilgi gösterdi. Kayahan’ın son konserinde kullandığı mikrofon ve şapka 83 bin liraya satılarak gelir Menteş’e bağışlandı. Gecede göz yaşlarına hakim olamayan Yalçın Menteş, seyirciyi, kameraları ve alkışları özlediğini söyledi. Törende Haldun Dormen, Halil Ergün, Selda Alkor, Murat Soydan, Cem Özer, Türkan Şoray, Murat Dalkılıç, Hande Yener, Zara ve Muazzez Ersoy’a ödül verildi.

SAĞLIK DİLİYORUM

Açık arttırmada konuşan Kayayan’ın eşi İpek Açar, ‘Ülkemizde güzel şeyler de oluyor. Yalçın Menteş’e sağlık ve huzur diliyorum. İnşallah bundan sonra güzel günler görür’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X