3.Lig’deki Bursa ekibine yeni başkan! İşte yönetim kurulu…

Tarihinde ilk kez yer aldığı 3.Lig’de play-off oynama başarısı gösteren Bursa ekibi yeni yönetimini seçti… Yeşil siyahlı kulüpte daha önce 4 yıl başkanlık görevini üstlenen Sabahattin Ordu, kongrede Celal Ter’den bayrağı devraldı.

3.Lig’deki Bursa ekibine yeni başkan! İşte yönetim kurulu…

TFF 3. Lig’deki temsilcilerimizden İnegöl Kafkasspor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa daha önce kulüpte 4 yıl başkanlık yapan Sabahattin Ordu seçildi.

Divan başkanlığını Varol Sarılar’ın yaptığı konrede tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Sabahattin Ordu seçilirken 25 kişilik yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Ahmet Bayrak, Burak Yavuz, Batuhan Öke, Bilal Timagur, Burak Balkan, İdris Baykoz, İlyas Yavuz, İsmail Biricik, Kadircan Yıldırım, Mustafa Ateş, Mümin Mollaer, Nurettin Kaplan, Selami Coşkun, Selim Kaçar, Semih Demirtaş, Şaban Aydın, Şenol Peker, Mehmet Başol, Tahsin Atış, Talha Öziş, Tamer Çalışkan, Sezai Kılınç ve Uğur Kamacı.

YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

2 yıl önce BAL’da şampiyon olan takımın başkanı olan Sabahattin Ordu, Celal Ter’den bayrağı devralmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bu camianın bir evladı olarak daha önce 4 yıllık başkanlık yapma şerefini bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Son 2 yılımızda kulübümüzü profesyonel lige çıkartan değerli kardeşim, Başkanımız Celal Ter’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2024-2025 futbol sezonu için yeni bir serüvene yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber başlamış bulunmaktayım. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yolda anlımızın akıyla çıkmayı başaracağız. Sizlerden Kulübümüze her zaman olduğu gibi yine destek olmanızı ve bu işi birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceğimizi belirtmek istiyorum. Hem saha içinde hem saha dışında Kafkasspor’u yukarılara taşıyacağımıza kalben inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X