Uludağ’da kar motorunun altında kaldı

Uludağ’da bindiği kar motoruyla gezerken dengesini kaybeden 27 yaşındaki Murat Aksakal, kar motorunun altında kaldı. Bacağı kırılan Aksakal, jandarma kurtarma ekipleri tarafından alınarak sağlık merkezine getirildi.

Uludağ’da kar motorunun altında kaldı

Sömestir tatilinde hareketli günler geçiren Uludağ’da, kiraladığı kar motoru ile Bakacak Mevkii’ne gitmek üzere yola çıkan Murat Aksakal, bir süre sonra dengesini kaybetti. Yaklaşık 60 metrelik uçurumun kenarında kar motorunun altında kalan Aksakal’ın sağ bacağı kırıldı.

 

Cep telefonu ile yardım isteyen Aksakal’a, kısa sürede belirtilen yere giden Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri ilk müdahalesini yaptı. Ekip, Aksakal’ı sedyeye koyup kar motoru ile ambulansa taşıdı.

 

Oteller Bölgesi’ndeki 112 Acil Servis’e getirilen Aksakal’ın kırılan bacağı alçıya alındı. Olayın şokundan uzun süre kurtulamayan Murat Aksakal, “Büyük kazadan ucuz kurtuldum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X