İlk saat:
Vücudunuz sarımsağı sindirmeye başlıyor.
2-4 saat:
Vücudunuzun sindirdiği besinler kanserli hücrelerle savaşmaya başlıyor.
4-6 saat:
Metabolizmanız hızlanıyor. Depolanan yağlar yanmaya ve vücudunuzdaki fazlalık sıvılar atılmaya başlıyor.
6-7 saat:
Sarımsağın antibakteriyel özelliği vücuda yayılıyor ve kan dolaşımınız düzenleniyor. Sarımsak bakterilerle savaşmaya başlıyor.
6-10 saat:
Sarımsaktaki besinler hücresel seviyede vücudu savunup oksidasyondan vücudu koruyor.
10-24 saat: Sarımsak aşağıdakileri gerçekleştiriyor:
Kolesterolü düzenliyor, damarları temizliyor ve kalp sorunlarına karşı koruyor.
Tansiyonu düzenliyor, sinir sistemini güçlendiriyor, vücuda ağır metallerin girmesini engelliyor.
Kemikleri ve eklemleri güçlendiriyor, yorgunluğu önlüyor, hücrelerin ömrünü uzatıyor.