Yunanlıların kullandığı yöntem! Günde bir kaşık tüketenler…
Tüketenler faydasına inanamıyor…
16
Yunanların İlaç Olarak kullandıkları tarçın ve bal bugünlere gelerek sağlık açısından fayda sağlıyor. Doktorları bile şaşırtan bu karışım günde 1 kaşık tüketildiğinde inanılmaz fayda sağlıyor.
26
Tarçın ve Bal karıştırıp tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor, doğal antibiyotiktir. Çokca vitamin ve demir kapsayan karışım, vücudu bakterilere ve virüslere karşı kollar.
36
İDRAR YOLU ENFEKSİYONU…
İdrar yolu enfeksiyonunu tedavi eder ve idrar yollarındaki mikropları temizler.
MİDEDEKİ GAZI GİDERİYOR…
Hindistan ve Japonya’da yapılan araştırmada tarçın ve balın midedeki gazı yok ettiği görülmüştür.
46
EN AĞIR YEMEKLERİ BİLE…
Yapılan karışım midede asit oluşumunu engeller ve yenilen ağır yemekleri sindirir.
Tarçın ve Balı karıştırmak bunlara iyi gelebilir:
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve hastalıkları önler.
Dinleme problemleriyle savaşmak,
eklemlerdeki sızı ve iltihabı azaltır.
Kilo verdirir.
Kolesterol seviyesini düşürür.
Kalbi korur ve kardiyovaskuler hastalıkları önler.
Sindirimi geliştirir, kabızlığı önler ve bağırsak sorunlarını azaltır.
Cilt kirleriyle savaşır.
Doku ve uzuvları gençleştirir.
56
BU DOĞAL REÇETE NASIL HAZIRLANIR?
MALZEMELER:
1 litre kadar su
2 çorba kaşığı kadar toz halinde tarçın 20 gram
2 çorba kaşığı kadar bal 50 gram
HAZIRLANIŞI…
1 Lt suyu kaynatın ve kavanoza bal ile beraber dökün.
45 Dakika soğumasını bekleyin ve tarçın ekleyin.
66
Kahvaltıdan 30 dakika önce karışımı 1 bardak için ve gece uyumadan öncede 1 bardak için.(Posta)