- Yedikleriniz, kalp hastalığı, diyabet (şeker hastalığı) ve kanser gibi kronik hastalıklara sebep olarak sağlığınızı büyük ölçüde etkiler.
117
- Uzmanlara göre; özellikle kanser gelişimi, yediğiniz yiyeceklerden ciddi anlamda etkileniyor. Healthline.com’da yer alan habere göre; çoğu gıda, kanser hücrelerinin büyümesini önlemeye yardımcı olabilecek faydalı bileşikler içerir. Bazı yiyeceklerin daha fazla tüketilmesinin, hastalık riskini düşürdüğünü gösteren birkaç çalışma da mevcut.
217
- Peki hangi gıdalar kanser riskinin azaltılmasına yardımcı oluyor? İşte o besinler…
317
- SERT KABUKLU YEMİŞLER
417
- TARÇIN
517
- SARIMSAK
617
- BÖĞÜRTLEN, AHUDUDU, DUT, ÇİLEK
717
- FASULYE
817
- YAĞLI BALIK
917
- ZERDEÇAL
1017
- KETEN TOHUMU
1117
- DOMATES
1217
- HAVUÇ
1317
- BROKOLİ
1417
- TURUNÇGİLLER
1517
- ZEYTİNYAĞI (Sabah)
1617
1717