- Vücut direncini artıran, enerji veren ve kan değerlerinin yükselmesine olanak sağlayan dut kurusu, sağlıklı yaşam için her mevsim tüketilmesi gereken besinlerden biri. Doğal antibiyotik olarak nitelendirilen dut kurusunun faydaları saymakla bitmiyor.
111
- Doğal bir antibiyotiktir. C vitamini deposudur. Antioksidan kaynağıdır.
211
- Kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır. Sindirim sistemine fayda sağlar. Karaciğer ve böbrek hastalıklarına iyi gelir.
311
- Diş eti rahatsızlıklarına faydalıdır. Kemik gelişimini destekler. Kansızlığı önler. Kanı temizler.
411
- Kanın pıhtılaşmasını engeller. Egzama tedavilerinde kullanılır. Kanser oluşumunu önler. Soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkları önler.
511
- Kolesterol seviyeni dengeler. Göz sağlığı için birebirdir. Saç dökülmelerine karşı kullanılır. Vücuda güç ve enerji verir ve iştah arttır.
611
- Kandaki iltihabı yok etmek için dut kürü…
711
- Yarım litre kaynamakta olan suyun içerisine 1 avuç dut kurusu atın. 5 dakika daha kısık ateşte kaynatıp altını kapatın. Ilıklaştıktan sonra süzün ve yarısını sabah aç karnına diğer yarısını da akşam aç karnına için.
811
- Her gün taze hazırlanmalıdır. 25 gün uygulanabilir. (Posta)
911
1011
1111