- Hindistan cevizi sirkesi, Hindistan cevizi çiçeklerinin öz suyundan veya ağacın olgunlaşmış meyvelerinin seyreltilmiş suyundan elde edilir. Probiyotik, vitamin ve mineral kaynağı olan Hindistan cevizi sirkesi, birçok destekçiye sahip!
112
- Hindistan cevizi sirkesi; bileşiminin yanı sıra, elma sirkesini tadı ve asitliği açısından da gölgede bırakıyor. Hindistan cevizi sirkesi, elma sirkesinin günlük hayatımızdaki yeri için yarışan daha yumuşak ve daha tatlı bir bileşen!
212
- Doğal Hindistan cevizi sirkesi oldukça etkileyici bir beslenme profiline sahiptir. Potasyum, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor ve sodyum gibi vitamin ve mineraller içerir. Aynı zamanda belirli kanserler için riski azaltmaya yardımcı olabilecek bir antioksidan kaynağıdır.
312
- Sirke yüzyıllardır çeşitli şekillerde kullanılmaktadır ve bazı çalışmalar sirkenin sindirim, kan şekeri kontrolü ve enfeksiyonla mücadelede birçok yarar sağlayabileceğini göstermektedir.
412
- Hindistan cevizi sirkesi, Hindistan cevizi öz suyunun veya Hindistan cevizi suyunun fermantasyon yan ürünüdür. Hindistan cevizi suyundan hazırlanan Hindistan cevizi sirkesi besleyicilik bakımından çok daha zengindir.
512
- Hindistan cevizi sirkesinin hazırlanması basit adımlar gerektirse de zaman alıcı bir yöntemdir.
612
- Hindistan cevizi çiçekleri çiçek açmadan hemen önce öz toplanır. Öz suyunun yaklaşık 8 ay ila 1 yıl arasında fermente olmasına izin verilmelidir. Ön görülen sürenin sonunda, bu fermente öz su olduğu gibi biriktirilir.
712
- Hindistan cevizi suyundan hazırlanan sirke, olgun Hindistan cevizlerinden çıkarılır. Elma sirkesi veya şeker kamışı gibi maddeler eklenerek hazırlanan seyreltilmiş bir üründür.
812
- Kalorisiz ve şekersiz bir seçenek olan Hindistan cevizi sirkesi, size doygunluk hissi vermeye, iştahınızı kesmeye ve kan şekeri seviyenizi sabit tutmaya yardımcı olabilecek asetik asit içerir.
912
- Hindistan cevizi sirkesi, antifungal ve antibakteriyel özellikleriyle enfeksiyonları önlemeye yardımcı olur.
1012
- Bir fermantasyon ürünü olan Hindistan cevizi sirkesi, bağırsaktaki faydalı mikroplar olan bir probiyotik kaynağıdır. Bu, onu diyetinize dahil etmeye değecek potansiyel bir bağışıklık güçlendirici etken yapar.
1112
- Hindistan cevizi sirkesi probiyotik içeriğinin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum ve C vitamini içerir. Diğer sirke çeşitlerine benzer şekilde Hindistan cevizi sirkesi de doğal antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bu, organik asit içeriği, özellikle asetik asit ile akredite edilmiştir. MİLLİYET
1212