- İstatistikler endişe verici. Kalp krizi, kalp krizi ve kardiyovasküler hastalıkların sayısı, durumlarındaki diyet ve yaşam tarzının sağlığın iyileştirilmesini güçlü bir şekilde etkilediğine dair artan farkındalığa rağmen sürekli artmaktadır.
110
- SOMON: Çok miktarda sağlıklı yağ asidi sağlayacaktır. İyi bir kaynaktan satın alın. Enflamasyonu azaltmaya ve kolesterolü düşürmeye yardımcı olacaktır. Somonun yanı sıra ringa balığı, uskumru ve ton balığı yiyin.
210
- CEVİZ: Doymamış yağlar ve omega-3 yağ asitleri hafızanızı geliştirecek ve eklemlerinizi sağlıklı tutacaktır. En iyileri ceviz ve bademdir.
310
- KAHVE: Kalp krizi riskini% 20’ye varan oranda azaltacaksınız, ancak ölçülü olarak günde bir adet sade kahve yeterlidir!
410
- ÇAY: Aşırı yağ depolamasını engeller. Yemeklerinize ve çaya ekleyin.
510
- Düzenli olarak yenirse, yüksek tansiyon ve kolesterol seviyenizi düşürür ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olur. Kaliteli peynir olduğundan emin olun.
610
- YEŞİL ÇAY: Yeşil çay, metabolizmanızı hızlandıracak güçlü bir antioksidan olan kateşinlerle doludur! Sizi aynı zamanda harekete geçmeniz ve sakinleştirmeniz için teşvik edecektir. Miktarı aşırıya kaçmayın. Günde 1-2 fincandan fazla içmeyin. Potasyum açısından zengindir. Kan kolesterolünü ve kalp krizi riskini% 40 azaltır!
710
- NAR: Narın içinde kan dolaşımını iyileştirecek birçok fitokimyasal bulacaksınız. Meyvenin kendisini sevmiyorsanız salatalara, smoothie’lere ve meyve sularına ekleyin.
810
- ZERDEÇAL: Arterlerin tıkanmasını engeller. Günde bir çay kaşığı mükemmel günlük dozdur. Müsli ve diğer yemeklere ekleyebilirsiniz!
910
- ZENCEFİL Zengin bir K vitamini kaynağı oldukları için kan basıncını düşürürler. Çiğ veya pişmiş olarak yenebilirler. Atıştırmalık olarak veya ana yemeğinizin veya salatalarınızın üzerinde yiyin! (Posta)
1010