Bursaspor’dan tarihe geçecek başarı!

Bursaspor 29 bin 370 kombine satıldığını açıklarken yeşil beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Kulüp rekorunu kırmanın yanı sıra ülke çapında en fazla kombine satan kulüplerden biri olmayı başardık” denildi.

Bursaspor’dan tarihe geçecek başarı!

Emre KURTBAY

Tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele eden ve asıl yeri olan Süper Lig’e dönmek için dirilişi başlatan Bursaspor’da kombine satışları sona erdi. Yeşil beyazlı kulüp, yaptığı açıklamayla 29 bin 370 adet kombine sattıklarını açıkladı. Bu rakam Bursaspor’u Türkiye’de en çok kombine satan kulüpler arasında ilk 4’e sokarken, yapılan açıklamada kulüp tarihinin rekor kombine satışının yapıldığı duyurularak taraftara teşekkür edildi.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Bursaspor’dan yapılan açıklamada, “Değerli Bursasporlular; Satışa sunduğumuz ilk günden bu yana yoğun ilgi gösterdiğiniz kombineleri, maç biletlerindeki büyük teveccühten dolayı bir kez daha satışa çıkarmıştık. Pazar günü sonlandırdığımız kombine satışlarında, toplamda 29 bin 370 rakamına ulaşarak, kulüp rekorunu kırmanın yanı sıra ülke çapında en fazla kombine satan kulüplerden biri olmayı başardık. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

ORTALAMA 42 BİN

Şu ana kadar evinde oynadığı 3 maçta 42 bin taraftar ortalaması yakalayan Bursaspor, Tokat Belediye Plevnespor maçını 41 bin 300, Muşspor maçını 43 bin 260, Kahramanmaraşspor maçını ise 41 bin 570 taraftar takip etmişti. Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Belediye Kütahyaspor karşılaşmasını da 40 binin üzerinde taraftarın Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda takip etmesi beklenirken ilginin yine yüksek olacağı tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X