Emre KURTBAY
Başkan Enes Çelik bazı insanların yapılan işlere çomak sokmak istediğini söyledi. Çelik, şunları dikle getirdi:
“Son dönemde gördüğüm bir şey var. Bursaspor’un bu kadar mali, idari ve sportif olarak her açıdan başarılı olduğu, önünün açıldığı bir ortamda Bursaspor’u tekrardan artniyetli bir şekilde eski günlere, farklı zihniyetli insanların kulüpte hoca, futbolcu, yönetim üzerinden eften püften sebeplerle fitne sokup, bazı şeylere çomak sokmak istediği bir dönem hissediyoruz.
İyi niyetli insanları bir yerden kaldırmak çok kolaydır. Bizim en büyük güvencemiz sizin gibi samimi olarak Bursaspor’u destekleyen ve arkamızda duran taraftarımızdır. Bu fitne veren insanlara en büyük cevabı saha dışında sizler vereceksiniz. Bir haftadır yoğun olarak Özlüce’deyiz. Hem eski hocamıza teşekkür ettik. Yeni hocamız ve ekibiyle, futbolcularımızla yoğun bir şekilde teyakkuz halindeyiz. Bu başarıların taçlanması için sportif olarak kazaya uğramadan direkt olarak çıkmamız gerekiyor.
Akabinde önümüzün açık olduğunu söylemek istiyorum. İşin birçok alanında zor kısımlarını tamamladık. Yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
Maalesef son 2-3 haftaki başarısız sonuçlardan dolayı ne kombinelerden ne de diğer gelişmelerden bahsediliyoruz. İnşallah cumartesi itibarıyla, alacağımız galibiyetle saha dışı planlamalarımız da devam edecek.