1979’dan günümüze Bursa’da Osmanlı lezzeti olan tahinli pidenin imalatını yapan ‘Tarihi Taş Fırın’, bütçe ve komisyon görüşmesi için uzun saatler TBMM’de mesai yapan bütün meclis çalışanlarına yerinde üretim ve ikram yaptı. Bu lezzeti ilk kez tadan çoğu milletvekilleri ve meclis çalışanları tahinli pideye tam not verdi.
İlgi odağı olan bu lezzet için sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışan Tarihi Taş Fırın Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Kavan ile başkan yardımcıları oğulları Enes ve Bilal Kavan’ın yorgunlukları gelen muhteşem geri dönüşlerden sonra yerini büyük bir gurur ve mutluluğa bıraktı.
Böylesi bir günde, sürdürmekte oldukları Osmanlı geleneğinin bu kadar sevilmesinin hem Bursamız hem de kendileri için onur kaynağı olduğunu dile getiren Tarihi Taş Fırın Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Kavan, ‘Kapılarımızı her gün, bu işe ilk başladığımız günkü heyecanla açıyoruz. Tek amacımız, bu lezzetleri 42 yıldır olduğu gibi aynı istekle müşterilerimizle buluşturmak’ dedi.
TARİHİ TAŞ FIRIN’IN MİSYONU
Mutluluk veren lezzetler yaratarak, istikrarlı büyümeyle iş ortaklarının, çalışanlarının mutlu olduğu ve güven duyduğu şirket kültürü ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak.
Çevremizi korumayı toplam kalite yönetimimiz ile bağdaştırmaktayız.
Tüm süreçlerimizde çevre ile uyumlu, sürekli gelişmeyi ve iyileştirmeyi gerçekleştiren çevre ile dost ürünler üretmeye çalışmaktayız.
Uzman ekiplerimiz tarafından özenle seçilen ham maddelerle üretim yapan, ürün portföyümüzü Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli gelitiren, doğal ve sağlıklı ürünler üreten tasarımları ve içeriğiyle hem göre hem de damaklara hitap etmek.
TARİHİ TAŞ FIRIN’IN VİZYONU
Müşterilerimize
yaptığımız kaliteli
hizmet ve ürünlerimiz ile
bölgesel pazarda başarılı,
tercih edilmiş işletmelerden biri olmak.
KUYRUKLU FIRIN
Günün her saati önünde onlarca metre kuyruk oluşan Tarihi Taş Fırın’ın sahibi Gürsel Kavan, ‘Burasını biz canlandırıyoruz. Dolayısıyla esnaf da bize teşekkür ediyor’ dedi. Kapılarını sabah 05.30’da açan fırından yurtiçine hatta Amerika’ya bile sipariş gönderdiklerini söyleyen Kavan, ‘Benim için önemli olan insanların güvenini kazanmış olmak. Hedefim daha da kaliteli işler yaparak ileride evlatlarıma bu ekmek teknesini emanet etmek’ açıklamasını yaptı.