ÜNAL ÖZBAY
Şehrin stresinden uzaklaşıp, lezzet dolu bir köy kahvaltısı ya da ızgarada pişen taze et seçeneklerinden tadıp, finalde de şömine başı veya yemyeşil bahçesinde kahve keyfi yapmak isteyenlerin vazgeçemediği adresi haline gelen Muhtarın Yeri, Bursa’nın doğa harikası köyü Kazancı’da yer alıyor.
Kendine has mimarisi, yeşil alanları, çocuk parkı ve şelalesiyle kapıdan içeri girenlerin ruhunu huzurla dolduran mekan, lezzetleriyle de oldukça iddialı.
Kazancı Köyü’nün eski muhtarı Yakup Fidan tarafından kurulan ve bugün oğulları tarafından işletilen mekanda özellikle hafta sonu kahvaltısı için yer bulmak neredeyse imkansız.
GENÇ VE BAŞARILI BİR İŞLETMECİ
Gençlik enerjisini limitlerine kadar lezzet yolculuğu için harcayan Ömer Faruk Fidan, Muhtarın Yeri’ni bir restoran olmaktan öte markalaşma vizyonuyla başka bir noktaya getirmiş durumda.
MARKALAŞMA İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Başta zeytinyağı, Türk kahvesi, ıhlamur, kantoron yağı, baharat, erişte gibi organik lezzetleri Muhtarın Yeri logosu altında online olarak tüm Türkiye’ye ulaştırmaya başlayan Fidan, “Herkese bu eşsiz lezzetleri tatmayı öneriyorum. Emin olun siz de diğer konuklarımız gibi bu ürünlerin müdavimi olacaksınız. Ayrıca bu ürünler içinde yer alan organik kantoron yağımız özellikle sağlığınız ve yaralar için çok faydalıdır” ifadelerini kullandı.
KAHVALTI SERVİSİNDE YOK YOK
Kahvaltı menüsüne çok güvenen Fidan, “Kahvaltıda sunduğumuz ürünlerin her birini başta bizim köyümüz olmak üzere mutlaka doğal ve organik üretim yapan köylerden temin ediyoruz. Reçellerimiz ev yapımı. Peynirimizi bir tadan başka peynir yemiyor. Ayrıca bu zenginliğe ek olarak sunduğumuz kuymağın peynirini uzata uzata yemek ayrı bir keyif…” dedi.
ÖZEL DAVETLERİN YENİ ADRESİ