Oh be dünya varmış!

Ligdeki son 4 maçını kaybeden Frutti Extra Bursaspor, evinde Ormanspor engelini kayıpsız geçti ve rakibine rövanşı da vermeyip play-off iddiasını sürdürdü.

Oh be dünya varmış!

ING Basketbol Süper Ligi’nde Ormanspor’u 90-88 mağlup eden Frutti Extra Bursaspor, kötü gidişe “dur” dedi.

İlk sezonunu geçirdiği lige güzel bir başlangıç yapan ancak son haftalarda istediği sonuçları bir türlü alamayan yeşil beyazlılar, Başkent ekibi karşısında gülmeyi başardı.

Rakibiyle TOFAŞ Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Potanın Timsahları, ilk çeyreğini 21-20 geride gittiği mücadelenin ikinci yarısına 49-42 önde girerken, üçüncü periyotta farkı açtı.

Mücadelenin son periyoduna 77-65 üstün giren Frutti Extra Bursaspor, dördüncü periyodun başında da farkı artırdı.

GERİYE DÜŞSE DE KAZANDI

Ancak, ilerleyen bölümde hücumda sıkıntı yaşayan, rakip sayılara da engel olamayan yeşil beyazlılar, farkın erimesine engel olamazken, son dakikasında geriye düştüğü maça 90-88 kazanmayı bildi. Bu sonuçla kötü gidişe “dur” diyen Potanın Timsahları kendine geldi.

Ligdeki son 4 maçını kaybeden Frutti Extra Bursaspor, böylece derin bir nefes aldı. Ligin ilkyarısında da yendiği rakibine rövanşı vermeyen yeşil beyazlılar, play-off iddiasını da sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X